Agenda

Het land van Lian 2.0

De interactieve theatervoorstelling Het land van Lian 2.0 zal gespeeld worden vanaf 15 juli tot en met 2 augustus. Na afloop kun je nog even lekker blijven hangen bij onze koek-en-sopie. Kaarten kunnen worden besteld voor € 12,50 per deelnemer. NU: tijdelijk met Vrolijke Vrije Vogelkorting voor 9,50 p.p.!  Voor toeschouwers is een kaart € 5,00 p.p. Er is plaats voor maximaal 24 deelnemers (6+) en 20 toeschouwers (4+). Dus reserveer snel een plekje!

Uitvoeringen

Juli & augustus 2018

Uitgespeeld

‘Nacht van Lian’ (8+)

Op donderdagavond 2 augustus is er een speciale nachtvoorstelling! Landheer Otto van Otter rijdt tegen de schemering voor het laatst naar zijn landgoed. Wat bezielt hem? Waarom juist nu? Lian ligt nog steeds te gamen en de tuinman…. Waar is Pieter Pad de tuinman? Raadsels, raadsels… Op het toch al zo verlaten landgoed kun je nu maar beter niet komen. Otto doet het toch en neemt graag een aantal van jullie mee. Misschien wel voor de laatste keer!
‘Nacht van Lian’ is een spannend avontuur voor iets oudere kinderen (8+). We gaan met de huifkar naar Het land van Lian, maken daar een kampvuur en zien Pieter ‘Ipad de tuinman’, de boerenmeid Jip en de landheer op een heel andere manier terug. Je mag meespelen, natuurlijk! Graag! (Toeschouwers ook welkom)