Activiteiten

De activiteiten gaan ook bij regen door, tenzij het onweert, of harder waait dan windkracht 8

Verteltheater

De verhalen kunnen zowel binnen, als buiten in de openlucht worden verteld.
Er zijn verhalen van een tien minuten, maar ook van een half uur. Ze worden gespeeld en verteld door de acteur Bart Corduwener.

Prijs voor een programma van een uur: 250,–
Kortere vertelprogramma’s prijs op aanvraag.

Kinderfeestjes

‘Elout viert feest’ (6+ en 10+)
De kinderen gaan met Elout Eekhoorn op expeditie. Zij mogen allemaal hun favoriete dier kiezen en deze ook spelen. Elout wil de dieren verrassen. De dieren mogen op hun beurt Elout verrassen! We bouwen een eekhoornnest, luisteren naar een spannend verhaal en versieren het bos. Met het programma vanaf 10 jaar stoken we ook een fikkie! Een feestelijke picknick maakt deel uit van het feest. Heeft u speciale wensen? Laat het ons van tevoren weten! Wij komen graag aan uw wensen tegemoet. Het is uw feest!

Duur: 2 uur
Kosten: 100,–
Meer dan 10 kinderen 7,50 per kind extra (max. 15 kinderen)
Volwassenen gratis

Kinderopvang

Spannende activiteiten en leren van de natuur. Onder leiding van theaterdocenten als dierenprsonage. Zij nemen de kinderen mee het bos in. Veiligheid en plezier staan staan hierbij voorop. We kiezen, afhankelijk van de leeftijd, uit verschillende spelactiviteiten. We vertellen elkaar verhalen en maken vuur. De personages laten zien hoe ze aan eten komen en wat ze met elkaar meemaken. Ook de kinderen kunnen een rol van een dier kiezen dat ze willen spelen.

Duur: 1 uur
Kosten: 60,– per groep.
Meer dan 8 kinderen 6,– per kind extra (max. 15 kinderen)
Volwassenen gratis