Activiteiten

De activiteiten gaan ook bij regen door, tenzij het onweert, of harder waait dan windkracht 8

Verteltheater

De verhalen kunnen zowel binnen, als buiten in de openlucht worden verteld.
Er zijn verhalen van een tien minuten, maar ook van een half uur. Ze worden gespeeld en verteld door de acteur Bart Corduwener.

Prijs voor een programma van een uur: 250,–
Kortere vertelprogramma’s prijs op aanvraag.

Kinderfeestjes

‘Elout viert feest’ (vanaf 6 en vanaf 10)
De kinderen gaan met Elout Eekhoorn op expeditie. Zij mogen allemaal hun favoriete dier kiezen en deze ook spelen. De dieren gaan (met hun begeleiders) naar een geheime plek in het bos. Elout wil de dieren (de kinderen) verrassen. De dieren mogen op hun beurt Elout verrassen! We bouwen een eekhoornnest, luisteren naar een spannend verhaal, klimmen in bomen, verzamelen noten, versieren het bos en vinden de enige echte Verwegbosspeeltak. Met het programma vanaf 10 jaar stoken we ook een fikkie! Een feestelijke picnic maakt deel uit van het feest..Deze kunt u of zelf meenemen, maar ook door Elout Eekhoorn laten maken.
Heeft u speciale wensen? Laat het ons van tevoren weten! Wij komen als het maar enigszins kan graag aan uw wensen tegemoet. Het is uw feest!

Duur: 2 uur
Kosten: 100,–
Meer dan 10 kinderen 7,50 per kind extra (max. 15 kinderen)
Volwassenen gratis

Kinderopvang

Spannende activiteiten doen en leren over de natuur. Onder leiding van theaterdocenten in de rol van een dier. Zij nemen de kinderen mee het bos in. Veiligheid en plezier staan staan hierbij voorop. We kiezen, afhankelijk van de leeftijd, uit verschillende spelactiviteiten. We vertellen elkaar verhalen en maken vuur. Depersonages laten zien hoe ze aan eten komen en wat ze met elkaar meemaken, Ook de kinderen kunnen een rol van een dier kiezen dat ze willen spelen.

Duur: 1 uur
Kosten: 60,– per groep.
Meer dan 8 kinderen 6,– per kind extra (max. 15 kinderen)
Volwassenen gratis