Het land van Lian

Exclusief alleen voor groepen

Interactieve voorstelling

Het Land van Lian 2.0 is een interactieve voorstelling mét een huifkartocht voor kinderen vanaf zes jaar onder leiding van professionele acteurs. De kinderen spelen zélf de hoofdrol in deze mysterieuze roadmovie en wanen zich even in een hele andere wereld. Lekker kleien met vette modder en bouwen met takken, stenen, schelpen en riet. Lekker buiten spelen en het gamen op een tablet komen samen in deze voorstelling. Dat wil je niet missen!

Op een verlaten landgoed in Almere Pampushout ligt een verwaarloosde, geheime tuin! Het is een groot mysterie…. Waarom heeft de norse tuinman deze zo laten verslonzen? In de geheime tuin bevindt zich ook het holletje van Lian de Otter. Hij ligt de hele dag in bed, het enige dat hem interesseert is het schermpje van zijn tablet. Hij wil alleen gelaten worden en wil niet buiten spelen. Terwijl de kinderen de geheime tuin opknappen en steeds mooier maken, komen er plotseling prachtige bloemen tevoorschijn op zijn tablet. Lian wordt ineens nieuwsgierig naar de echte wereld…….

Locatie

We vertrekken vanaf de werkschuur van Flevo-landschap aan de Botterweg nr. 8  in Almere. Daar ziet u de oldtimer tractor en huifkar staan. U kunt er vrij parkeren.

Deelnemers

Wij maken een onderscheid tussen deelnemers en toeschouwers. Deelnemers zijn minimaal zes jaar en spelen zelf mee in de voorstelling. Zij gaan met de huifkar naar de speellocatie. Er is plaats voor maximaal 24 deelnemers in de huifkar.

Toeschouwers

Toeschouwers zijn minimaal vier jaar en kunnen de voorstelling vanaf de zijlijn bekijken. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor ouders, opa’s en oma’s of voor jongere broertjes en zusjes. Zij gaan op eigen gelegenheid naar het bos.