Het land van Lian 2.0

Op een verlaten landgoed in Almere Pampushout ligt een verwaarloosde, geheime tuin! Het is een groot mysterie…. Waarom heeft de norse tuinman deze zo laten verslonzen? In de geheime tuin bevindt zich ook het holletje van Lian de Otter. Hij ligt de hele dag te gamen, het enige dat hem interesseert is het schermpje van zijn tablet. Hij wil alleen gelaten worden en wil niet buiten spelen. Terwijl de kinderen de geheime tuin opknappen en steeds mooier maken, komen er plotseling prachtige bloemen tevoorschijn op de tablet van de otter. Hij wordt ineens nieuwsgierig naar de echte wereld……..

Reserveer nu met 15% korting (tot 1 juli)

Interactieve theatervoorstelling

Het Land van Lian 2.0 is een interactieve theatervoorstelling mét een huifkartocht voor kinderen vanaf zes jaar onder leiding van professionele acteurs. De kinderen spelen zélf de hoofdrol in deze mysterieuze roadmovie en wanen zich even in een hele andere wereld. Lekker kleien met vette modder en bouwen met takken, stenen, schelpen en riet! Spectaculair dit jaar is de toevoeging van een heuse game op een tablet. Lekker buiten spelen en het gamen op een tablet – twee dingen waar kinderen dol op zijn – komen samen in deze voorstelling. Dat wil je niet missen!

Blijf op de hoogte van de Speelwildernis en haar voorstellingen! Volg ons op Facebook.

Data en prijzen

De voorstellingen vinden plaats vanaf 15 juli tot en met 1 augustus 2018 op iedere zondag, maandag, dinsdag en woensdag van 14.00 uur tot 16.00 uur. Na afloop heb je de mogelijkheid om samen te picknicken. De kaarten en eventueel de picknickmanden kunnen binnenkort worden besteld en bedragen € 12,50 per deelnemer en € 5,00 per persoon voor de picknick. Begunstigers van Flevolandschap krijgen 10% korting.

Uitvoeringen

Juli & Augustus 2018:
(zo – ma – di – wo)
15 – 16 – 17 – 18,
22 – 23 – 24 – 25,
29 – 30 – 31 – 1
14:00 – 16:00 uur

Donderdag 2 augustus:
20:30 – 22:00 uur

Reserveer nu met 15% korting (tot 1 juli)

Deelnemers en toeschouwers

Wij maken een onderscheid tussen deelnemers en toeschouwers. Deelnemers zijn minimaal zes jaar en spelen zelf mee in de voorstelling. Kaartjes voor deelnemers zijn te reserveren via de website van Flevolandschap en bedragen € 12,50 per persoon. Er is plaats voor maximaal 24 deelnemers.

Toeschouwers zijn minimaal vier jaar en kunnen de voorstelling vanaf de zijlijn bekijken. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor ouders, opa’s en oma’s of voor jongere broertjes en zusjes. Er is plaats voor maximaal 20 toeschouwers.

Medewerkers voorstelling

Idee en concept:
Bart Corduwener

Spel:
Efrem Stein (landheer)
Fleur Hartgens (boerenmeid)
Bart Corduwener (tuinman)

Regieadviezen:
Norbert Busschers

Video-game:
David Brouwer
Elisabeth van Leeuwen

Vormgeving locaties:
Mira Ticheler (gamehol Lian)
Bart Corduwener (routes en geheime tuin)

Flyer:
Frank Langedijk – Langedijkontwerp

Website:
Bureau Feith

Met speciale dank aan Audrey Friedel (communicatie Flevolandschap), Rob Timmerman en Jan Horstra (beheerders Flevolandschap)

Volg de Speelwildernis op Facebook

Locatie

Meer informatie over de exacte speellocatie van Het land van Lian 2.0 volgt nog

Belangrijke informatie

De voorstelling gaat altijd door tenzij het onweert of harder waait dan windkracht 8. Regen is juist super leuk, want dat maakt de voorstelling extra spannend. Zorg wel voor goedzittende kleding en schoenen of nog beter laarzen! Doe oude kleding aan dat vies en nat mag worden.