Agenda

30 juni

14:00 – 16:00

 

Almeerderstrand verzamelen: Poortdok
IJsselmeerdijk, Almere Poort

Making of Goudhaantje (7+)

Samen met de personages uit de voorstelling ‘Goudhaantje’ ga je een zeilschip bouwen. Niet zomaar een zeilschip, maar een schip zoals dat in de Gouden Eeuw op het IJsselmeer voer. Het IJsselmeer heette toen nog Zuiderzee. Het was er een drukte van belang. Schepen gingen naar het Verre Oosten, bijvoorbeeld China, om kostbaarheden te halen en hier te verkopen. Dat doet een van de personages in ‘Goudhaantje’ ook. Het is het schip van Julius Kemphaan. Help mee er het mooiste schip van de hele wereld van te maken! Alleen: er is ook iemand die dat niet zo leuk vindt. Zijn grote rivaal Cornelis Kemphaan wil er een stokje voor steken. Cornelis wil net als Jlius heel belangrijk en rijk zijn. Hoe dat afloopt, daar mag jij ook over beslissen. Want je bouwt niet alleen mee aan een schip, je mag ook meespelen in het verhaal. Reserveer NU (Eventbrite)

6 juli

13:00 – 17:00

 

Almere Oosterwold
Gaudilaan 20

Verhalen van Pyr

‘Verhalen over Pyr’ zijn korte presentaties van ongeveer elk ongeveer 15 minuten over Stichting De Speelwildernis. Geheel in stijl van De Speelwildernis zullen de presentaties interactief zijn. Ze zijn voor jong en oud: wij ontvangen iedereen graag in een ‘echt’ berenhol. Dit in het kader van een donateursactie die we op touw hebben gezet. Wij hopen in de toekomst zonder subsidies te kunnen werken en die toekomst begint misschien wel hier in Oosterwold! Reserveren is niet echt noodzakelijk, maar mag wel natuurlijk. Altijd leuk om te weten wie er komt! Toegang is uiteraard gratis. Reserveren kan hier (Eventbrite)

Vanaf 20 Oktober

(Herfstvakantie)

 

Stadsbos Pampushout
Botterweg 8, Almere

Verwacht

Pyr (7+)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.