Agenda

6, 13, 20, 27 september en 4 oktober

14.00 – 16.30 uur

Spelmiddagen (6-10)

In september en oktober kun je een hele middag op avontuur als beer, buizerd of vos. Dwars door het bos, onder de bomen spelen en hutten bouwen. Lekker er op los! Je mag van de paden af het bos in, spelen met Rhodo de beer en Herta het hert. Hutten en holen bouwen van alles wat je vindt in het bos. Alles onder deskundige begeleiding van professionele acteurs. Want De Speelwildernis is theater, midden in de natuur.

We spelen in Almere Oosterwold bij het Paradijsvogelpad.

De kosten voor de vijf middagen, inclusief drinken, zijn 72 euro. Leden van kinderclub ‘De Buitenbeentjes’ krijgen 20% korting op de deelnameprijs. Lees meer over de club op de pagina ‘Over ons’.

VOLGEBOEKT. Meer informatie info@speelwildernis.nl

Voor alle kinderen  in hun vrije tijd

Vanaf 1 september

‘De Kiem’, Pampushout
Homeruspad, Almere

Pyr (6+)

 

Pyr is een fabel over een berenkind, dat met haar ouders en haar kleine broertje Onyx op de toendra leeft. Pyr verlangt naar een ander leven. Overal op de toendra loeren de gevaren. Onyx en Pyr zijn niet bang hun ouders des te meer. Ze vinden een magische amulet, die de beste eigenschappen bij de beren naar boven haalt.

De voorstelling speelt zich af op een grote open vlakte, een toendra. In Almere in stadsbos Pampushout is zo’n vlakte. In het bos leeft de beer Rhodo, gespeeld door een acteur,. De kinderen die beren spelen volgen met hem een geheimzinnig spoor. Op een plek niemand nog kende ontdekken zij waarom zo boos van huis was weggelopen. Maar waar is Pyr?

Pyr is een interactieve theatervoorstelling voor jong en oud over verlangen naar vrijheid. De beren worden door acteurs en door het publiek – kinderen en volwassenen – gespeeld. Het berenhol waar het berengezin in woont is een minitheatertje, waarin het ook bij minder goed weer lekker warm is.

Basisscholen.  Buitenschoolse Opvang, Kinderfeestjes