Agenda

12, 13 en 14 augustus

9.00 – 15.30 uur

Speldagen (6-10)

 

In de laatste week van de zomervakantie kun de hele dag op avontuur als beer, buizerd of vos. Dwars door het bos, onder de bomen spelen en hutten bouwen. Lekker er op los!

’s Ochtends speel je in verhalen mee en leer je amuletten maken. ’s Middags ga je erop uit, kun je hutten bouwen van alles wat je vindt in het bos. Of ga je slootje springen. Alles onder deskundige begeleiding van theaterdocenten en acteurs. Want De Speelwildernis is theater, midden in de natuur.

We spelen in een bos in Almere Oosterwold bij bij de Paradijsvogelweg/John Lockeweg

De kosten voor de drie dagen, inclusief drinken, zijn 72 euro. Leden van kinderclub ‘De Buitenbeentjes’ krijgen 20% korting op de deelnameprijs.Lees meer over de club op de pagina ‘Over ons’.

Reserveren en meer informatie: info@speelwildernis.nl  Sluitingsdatum voor aanmeldingen: 1 augustus. VOLGEBOEKT (er is nog plaats op de wachtlijst)

Voor alle kinderen  in hun vrije tijd

Vanaf 1 september

‘De Kiem’, Pampushout
Homeruspad, Almere

Pyr (6+)

 

Pyr is een fabel over een berenkind, dat met haar ouders en haar kleine broertje Onyx op de toendra leeft. Pyr verlangt naar een ander leven. Overal op de toendra loeren de gevaren. Onyx en Pyr zijn niet bang hun ouders des te meer. Ze vinden een magische amulet, die de beste eigenschappen bij de beren naar boven haalt.

De voorstelling speelt zich af op een grote open vlakte, een toendra. In Almere in stadsbos Pampushout is zo’n vlakte. In het bos leeft de beer Rhodo, gespeeld door een acteur,. De kinderen die beren spelen volgen met hem een geheimzinnig spoor. Op een plek niemand nog kende ontdekken zij waarom zo boos van huis was weggelopen. Maar waar is Pyr?

Pyr is een interactieve theatervoorstelling voor jong en oud over verlangen naar vrijheid. De beren worden door acteurs en door het publiek – kinderen en volwassenen – gespeeld. Het berenhol waar het berengezin in woont is een minitheatertje, waarin het ook bij minder goed weer lekker warm is.

Basisscholen.  Buitenschoolse Opvang   Kinderfeestjes